Bæredygtighed

Materialer fra Skandinavien
Vi tænker bæredygtighed i mange henseender fx i forhold til materialevalg og materialeudnyttelse. Vi vælger materialer fra bæredygtig skovbrug i Skandinavien og betaler i et enkelt tilfælde 10% ekstra for at få papemballage i stedet for plast.

Lokal produktion giver minimal transport
Vi leverer direkte fra fabrik i Danmark og stiller banen op samt underviser ved samme lejlighed. Dermed minimerer vi kørsel og behov for emballage ifbm. transport og levering. Vi anvender således kun genbrugelige effekter til beskyttelse af banerne under transport.

Flere børn tager cyklen
Pumptracken får omgående flere til at cykle til skole, da børnene ikke kan køre på pumptracken uden deres cykel. På den lange bane vil vi gerne have rigtig mange til at tage cyklen til skole frem for at blive kørt. Og vi vil gerne være med til at give børn sunde vaner i så tidlig en alder som muligt. Det motoriske boost, børnene på kort tid får på Pumptracken, gør dem hurtigt mere sikre i trafikken og det gør således forældrene mere trygge ved at lade børnene transportere sig selv på cykel.

Vi bortskaffer gamle baner
En Pumptrack i træ holder selvfølgelig ikke lige så længe som en i plast. Derfor vil man på et tidspunkt komme derhen, hvor banen simpelthen er slidt op. I den situation tilbyder vi at bortskaffe den gamle bane i forbindelse med køb og levering af ny bane.

Bæredygtighed

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort