Palle Dyhre

Mange års erfaring med MTB, BMX og undervising
Jeg har kørt MTB i over 20 år og arbejdet med BMX i mere end 13 år. Jeg har mange års undervisningserfaring inden for bl.a. BMX, MTB og springgymnastik. Jeg nyder at lave intro på Pumptracken samt afholde teknikkurser.

Bygger bro mellem BMX og MTB
Jeg vil gerne bygge bro mellem BMX og MTB, da jeg har erfaret, at der er rigtig mange teknikker, der går igen. Indlæringen af teknikken har vist sig at være særdeles effektiv, når man kører BMX cykel på Pumptrack. Ligeledes må jeg konstatere, at jo bedre man er til at cykle, jo sjovere er det.

Fokus på leg, hop og action
Jeg vil også gerne udnytte vinduet fra 2-8 års alderen, hvor specielt BMX er en attraktiv aktivitet. En BMX cykel er enkel og let og der er fokus på leg, hop og action. Derudover har en Pumptrack og en BMX bane en overskuelig størrelse for mindre børn.

Metodisk opbygning fra gymnastikkens verden I springgymnastik har vi altid bygget springene op step-by-step og vi har altid prøvet at lave opstillinger i skumredskaber til at muliggøre en trinvis opbygning samt masser af forøvelser. Denne tilgang har jeg prøvet at tage med over på cykel ved at sikre de bedst muligheder for progression.

Speciale i konceptudvikling
Jeg startede som håndværker og læste herefter til maskiningeniør med konceptudvikling som speciale. Jeg elsker at udvikle koncepter og løsninger, som gør en forskel for mennesker og miljø.

Læring gennem leg
Derfor motiveres jeg meget af at skabe nogle rammer, der får flere børn til at bevæge sig og lære gennem leg. Få dem til at cykle frem for at blive kørt i bil og dermed gøre en forskel for både folkesundheden og miljøet.

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort