Bæredygtighed

Materialer fra Skandinavien
Vi tænker bæredygtighed i mange henseender fx i forhold til materialevalg og materialeudnyttelse. Vi vælger materialer fra Skandinavien og betaler 10% ekstra for at få papemballage i stedet for plast.

Lokal produktion giver minimal transport
Det produceres lokalt hvilket giver minimal transport, én samlet levering: bane, opstilling og undervisning. Der er ingen emballage ifbm. transport og levering. Vi anvender kun genbrugelige effekter for at beskytte banerne under transport.

Flere børn tager cyklen
Pumptracken får omgående flere til at cykle til skole, da de ikke kan køre på pumptracken uden deres cykel. På den lange bane vil vi dog gerne have rigtig mange til at tage cyklen til skole frem for at blive kørt. Og vi vil gerne være med til at give børn sunde vaner i så tidlig en alder som muligt. Det motoriske boost, børnene på kort tid får på Pumptracken, gør dem hurtigt mere sikre i trafikken og således forældrene trygge ved at lade børnene transportere sig selv på cykel.

Vi bortskaffer gamle baner
En Pumptrack i træ holder selvfølgelig ikke lige så længe som en i plast. Derfor vil man på et tidspunkt komme derhen, hvor banen simpelthen er slidt op. I den situation tilbyder vi at købe og bortskaffe den gamle bane i forbindelse med køb og levering af ny bane.

Bæredygtighed
Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort