Produkter

Pumptrack Team PLUS 22m​

Målgruppe

MTB klubber.  Denne bane kan udfordre de allerbedste og samtidig bruges allerede fra 2-års alderen.

Dimensioner

L x b x h = 22m x 1,25m x 50cm

Beskrivelse

6 rollers + table. Kan køres i begge retninger.

PLUS versionen har et justerbart hop, der gør, at man kan tilpasse sværhedsgraden i forhold til alder samt i forhold til at børnene bliver bedre og bedre. Med et simpelt klick system kan 2 personer justere hoppets længde fra 1,1 – 1,8m.

Teamversionen har 2 store pukler, som er optimale til at pumpe på en voksen-MTB. Derudover giver den helt nye muligheder for den meget øvede rytter, som er dygtig til hop og manual. De 2 store pukler gør nemlig, at banen har 3 forskellige gap-størrelser, som giver helt andre progressionsmuligheder.

Anvendelse

Banen er specielt velegnet til mountainbike samt BMX cykel, men er lige som basis PLUS versionen et fantastisk motorik- og trænings udstyr til alle 2-hjulede cykler.

Udbytte

Pumptracken giver sjov, action og motorisk udvikling gennem leg. Banen er supereffektiv til indlæring af Pumpe og hoppeteknik, uanset om man kører løbehjul eller cykel.

Opstilling

I forbindelse med levering stiller vi som regel også banen op, og sikrer dermed at alt er ok.

Introduktion

 Vi giver også undervisning ifbm levering. På den måde sikrer vi, at både børn og voksne er godt klædt på til at få det bedste udbytte af banen.

Fjordbakkeskolen, Taulov